Kids

Wie of wat staat jou nog in de weg?

 

Samen – stap voor stap – naar een gezond gewicht wat bij jou past!

Tijdens jou drukke schoolleventje, valt er met kleine aanpassingen heel veel winst te halen! Op een veilige en verantwoorde manier volledige voeding en beweegadviezen!

Herkenbaar?

  • wordt je vaak als laatste gekozen met gym
  • Je outfit van je dromen, wil je nou eindelijk eens aantrekken zonder dat je er onzeker over voelt
  • Je voelt je wel eens onzeker over je uiterlijk
  • Je zit niet lekker in je vel
  • Je vraagt je wel eens af waarom sommige vriendjes/vriendinnetjes wel alles leuk staat, of beter op een selfie staan?

Genoeg gepiekerd!!  Jij mag er zeker zijn!!

Laat mij je helpen je onzekerheden weg te halen zodat je beter in je vel gaat zitten!

Beste jongens en meisjes van 8-14 jaar,

Op deze leeftijd komen er steeds meer nieuwe ontwikkelingen op je pad.  En of je nu een jongen of een meisje bent; je lichaam is heel erg aan het veranderen. Het kan zijn dat je je onzeker voelt over je uiterlijk. Of dat je graag wat wil aankomen of juist slanker wilt zijn. Dieethypes en schoonheidsidealen kunnen verwarrend zijn en helpen je niet om je doelen te bereiken. Hoe zit het nu eigenlijk met beweging? Moet je naar de sportschool of niet? Vraag jij je ook af wat je wel en niet kunt eten? Is sla echt zo gezond en patat echt zo verkeerd? Samen gaan we kijken naar wat wél kan en wat jij kunt volhouden. En ik zal je alvast verklappen; een patatje hoort er af en toe ook bij!

Let’s do it!

je hoeft niet langer meer te wachten! Stuur mij een bericht via een mailtje [email protected] of vul het onderstaande formulier in! Je krijgt altijd een antwoord.